Help! Ik word vader

Natuurlijk eerst Hoera!, maar toch ook een beetje Help! Ik word vader. Mijn vrouw is zwanger en een zwangerschap betekent nogal wat. Eerst de misselijkheid en moeheid en later de baby, luiers, korte nachten. Het Hoera! overheerst, Help! kijkt af en toe om de hoek.

vrijdag, februari 16, 2007

Rust, ruimte en nog meer rust

Het is zover. Lobke's zwangerschapsverlof is ingegaan. De laatste loodjes zijn aangebroken, en precies zoals gezegde voorspelt: ze zijn zwaar. Daarom gaan we er lekker een weekje tussenuit. Even bijkomen in de Deense natuur. Met als dichtsbijzijnde attracties, gras, bomen en nog meer bomen. Het toppunt van de week wordt een wandeling over gras en tussen bomen. Als de bomen te hard ruisen, gaan we klagen over geluidsoverlast. Als het gras te snel groeit, schelden we het uit.

Kortom: we doen nie veul.

Tot over een week!

2 Comments:

  • At 8:20 a.m., Anonymous Anoniem said…

    En hoe was de vacantie?
    Wij hebben ook gedacht om nog even weg te gaan zodra het "groot verlof" ingaat maar dat past niet bij papa's werk helaas..

     
  • At 5:23 p.m., Anonymous Anoniem said…

    Een heerlijke "page", Sander.
    Jij en je (koninklijke) familie
    van harte gefeliciteerd met de uitbreiding. Wij wensen jullie heel veel voorspoed en geluk maar vooral alle mogelijke gezondheid toe voor de toekomst.
    Hartelijk bedankt voor de kaart. Ik denk nog vaak terug aan onze prettige samenwerking en hoop dat deze zich met mijn opvolgers op de zelfde wijze heeft gecontinueerd.
    Momenteel zijn we druk bezig met het installeren van een nieuwe testschietbaan. Erg spectaculair en misschien iets voor een leuk artikel. Laat maar wat van je horen als je weer "aanspreekbaar" bent.
    Het ga jullie goed.

    groeten mede namens Truus,

    Jan Bert Moerhuis

     

Een reactie posten

<< Home